آموزش کاربردیGISدر تهران:مبتنی بر ArcGIS
درباره نرم افزار کاربردی ArcGIS:
نرم افزار ArcGIS یکی از محبوبترین و پرکاربردترین نرم افزارهای سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) است که توسط شرکت Esri توسعه داده شده است. این نرم افزار قابلیت تحلیل، نمایش و مدیریت انواع دادههای مرتبط با مکان را دارد.
ArcGIS شامل چندین بخش اصلی است که شامل نرم افزار desktop، نسخه آنلاین (ArcGIS Online)، سرور GIS (ArcGIS Server) و دیگر بخشهایی است که برای توسعه و استفاده از GIS برای انواع کاربردها طراحی شده است.
با استفاده از ArcGIS، کاربران میتوانند تحلیلهای مکانی پیچیده را انجام داده و نتایج حاصل را به شکل نقشهها، گرافها و چارتهای مختلف نمایش دهند. همچنین با استفاده از ArcGIS Online، کاربران میتوانند دادههای مکانی خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و با همکاری در پروژههای مشترک، بهترین نتایج را برای کاربردهای جغرافیایی خود به دست آورند.
با توجه به اینکه ArcGIS یک نرم افزار بسیار قدرتمند و پیچیده است، برای استفاده بهینه و کامل از آن، نیاز به آموزش و دانش فنی خاص دارید.
قسمت های مختلف نرم افزار ArcGIS
نرم افزار ArcGIS شامل بخشهای مختلفی است که در زیر به مختصر به آنها اشاره شده است:
- ArcMap: ArcMap بخش اصلی نرم افزار ArcGIS است که برای طراحی و تولید نقشههای GIS استفاده میشود. در این بخش، کاربران میتوانند لایههای مختلف را به نقشه خود اضافه کنند، آنها را به صورت گرافیکی نمایش دهند و تحلیلهای مختلف مکانی را انجام دهند.
- ArcCatalog: ArcCatalog بخشی از ArcGIS است که برای مدیریت دادههای مکانی استفاده میشود. در این بخش، کاربران میتوانند دادههای مکانی را مدیریت، جستجو و به اشتراک بگذارند.
- ArcScene: ArcScene بخشی از ArcGIS است که برای ساخت نقشههای سه بعدی GIS استفاده میشود. در این بخش، کاربران میتوانند دادههای مکانی را در قالب سه بعدی به نمایش درآورده و تحلیلهای مکانی سه بعدی را انجام دهند.
- ArcGlobe: ArcGlobe بخشی از ArcGIS است که برای ساخت نقشههای جهانی GIS استفاده میشود. در این بخش، کاربران میتوانند دادههای مکانی را در قالب نقشه جهانی به نمایش درآورده و تحلیلهای مکانی جهانی را انجام دهند.
- ArcGIS Pro: ArcGIS Pro ابزاری قدرتمند برای تحلیلهای مکانی و تولید نقشههای GIS است که به صورت جداگانه از ArcMap به بازار عرضه شده است. این بخش شامل ابزارهای پیشرفته تری برای تحلیل مکانی، گزارشدهی و تولید نقشه میباشد.
- ArcGIS Online: ArcGIS Online یک سرویس مبتنی بر اینترنت است که امکان به اشتراک گذاری دادههای مکانی و همکاری در پروژههای مشترک را برای کاربران فراهم میکند. کاربران میتوانند از این سرویس برای ایجاد وبنقشهها، به اشتراکگذاری دادههای مکانی و همکاری با دیگران در پروژههای مشترک استفاده کنند.
درباره مدرس دوره آموزش کاربردی GIS در تهران :دکتر سعید جوی زاده
در مورد دوره آموزش کاربردیGISدر تهران
با توجه به صنعت در حال توسعه و مزایای متعدد GIS، برای سازمان ها بسیار مهم است که نیروی کار خود را برای تعامل صحیح با سیستم های GIS آموزش ببینند. برای سازمان هایی که به دنبال آماده سازی کارکنان خود برای کار با هر یک از فن آوری های مختلف GIS موجود در بازار امروز هستند، باید آنها را از بهترین ها در مورد GIS یاد بگیرند.
اگر دوست داشته باشید م یتوانید به صفحه دوره های آموزشی ما بروید و نگاه کنید
مخاطبین دوره آموزش کاربردیGISدر تهران
اهداف دوره آموزش کاربردیGISدر تهران
آموزش کاربردی GIS مبتنی بر ArcGIS در تهران، با هدف آموزش دادن مفاهیم و کاربردهای GIS به دانشجویان، محققین، متخصصان و علاقهمندان به این حوزه برگزار میشود. این دوره آموزشی به دانشجویان این اجازه را میدهد تا مهارتهای لازم برای استفاده از ArcGIS را بدست آورده و به کاربردهای GIS در حوزههای مختلف از جمله مهندسی، محیط زیست، اقتصاد، برنامهریزی شهری و … آشنا شوند.
آنچه در دوره آموزشی کاربردی GIS در تهران یاد خواهید گرفت:
در دوره آموزشی ArcGIS، شما میتوانید مفاهیم پایه GIS را یاد بگیرید و با نرمافزار ArcGIS آشنا شوید. در ادامه، به بعضی از مواردی که در دوره آموزشی ArcGIS ممکن است به آنها پرداخته شود، اشاره شده است:
- مفاهیم پایه GIS: شما با مفاهیم پایه GIS از جمله نوع دادههای مکانی، سیستمهای مختصات، پروژههای مکانی، لایههای مکانی و تحلیلهای مکانی آشنا میشوید.
- آشنایی با ArcGIS: شما با مفاهیم پایه ArcGIS آشنا میشوید و نرمافزار ArcMap را برای طراحی و تولید نقشههای GIS استفاده میکنید.
- ساخت نقشههای GIS: شما با نحوه ساخت نقشههای GIS با ArcGIS آشنا میشوید، لایههای مکانی را به نقشه اضافه میکنید، آنها را به صورت گرافیکی نمایش میدهید و تحلیلهای مکانی را انجام میدهید.
- استفاده از ArcCatalog: شما با نرمافزار ArcCatalog آشنا میشوید و با مدیریت دادههای مکانی، جستجو و به اشتراک بگذارند آنها آشنا میشوید.
- تحلیل مکانی: شما با ابزارهای تحلیل مکانی ArcGIS آشنا میشوید و میتوانید تحلیلهای مختلف مکانی را انجام دهید.
- ArcGIS Online: شما با سرویس ArcGIS Online آشنا میشوید و میتوانید وبنقشهها را ایجاد کرده، به اشتراک بگذارید و با دیگران در پروژههای مشترک همکاری کنید.
- استفاده از ArcGIS API: شما با نحوه استفاده از ArcGIS API برای توسعه برنامههای GIS آشنا میشوید و میتوانید برنامههای سفارشی GIS را برای نیازهای خاص خود ایجاد کنید.
- تولید نقشههای سه بعدی و جهانی: شما با نرمافزارهای ArcScene و ArcGlobe آشنا میشوید و میتوانید نقشههای سه بعدی و جهانی را طراحی و تولید کنید.
این موارد تنها بخشی از آنچه که شما در دوره آموزشی ArcGIS یاد خواهید گرفت میباشد.
هدف دوره آموزشی کاربردی GIS در تهران شامل موارد زیر است:
- آشنایی با مفاهیم و اصطلاحات اصلی GIS و ArcGIS: در این بخش اصول و مفاهیم اساسی سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) و نرم افزار ArcGIS شرح داده میشود. این شامل تعریف GIS، مفاهیم و اصطلاحات مرتبط با GIS مانند لایه، فرمت داده جغرافیایی، جغرافیای دیجیتال و غیره است.
- آموزش نصب و راهاندازی نرمافزار ArcGIS: در این بخش کاربران با روش نصب و راهاندازی نرمافزار ArcGIS در سیستم خود آشنا میشوند. این شامل نحوه نصب و فعالسازی ArcGIS و نصب پلاگینهای مربوط به آن میباشد.
- آشنایی با انواع دادههای مکانی و نحوه استفاده از آنها در ArcGIS: در این بخش، کاربران با انواع مختلف دادههای مکانی مانند نقشهها، تصاویر ماهوارهای، دادههای GPS و غیره آشنا میشوند. همچنین، نحوه استفاده از این دادهها در ArcGIS برای تحلیل و نمایش آنها نیز آموزش داده میشود.
- آموزش تکنیکهای تحلیل مکانی در ArcGIS: در این بخش، کاربران با تکنیکهای تحلیل مکانی مانند تحلیل پخش، تحلیل شبکه، تحلیل پوشش و غیره آشنا میشوند. این تکنیکها به کاربران کمک میکنند تا با استفاده از ArcGIS، تحلیلهای مکانی پیچیده را انجام دهند و نتایج حاصل را به شکل نقشهها، گرافها و چارتهای مختلف نمایش دهند.
- آموزش طراحی و تولید نقشههای GIS با استفاده از ArcGIS: در این بخش، کاربران با نحوه طراحی و تولید نقشههای GIS با استفاده از ArcGIS آشنا میشوند. این شامل نحوه اضافه کردن لایههای مختلف به نقشه، تنظیم نمایش لایهها، افزودن سمبل و برچسبها به نقشه و تنظیم پرینت نقشه برای چاپ است.
- آموزش استفاده از ArcGIS Online برای به اشتراک گذاشتن دادههای مکانی و همکاری در پروژههای مشترک: در این بخش، کاربران با نحوه استفاده از ArcGIS Online برای به اشتراک گذاشتن دادههای مکانی و همکاری در پروژههای مشترک با دیگران آشنا میشوند. این شامل ایجاد وبنقشهها، افزودن لایههای مکانی، به اشتراکگذاری دادهها با دیگران و استفاده از ابزارهای همکاری و مدیریت پروژه در ArcGIS Online است.
- آموزش توسعه برنامههای GIS با استفاده از ArcGIS API: در این بخش، کاربران با نحوه توسعه برنامههای مبتنی بر GIS با استفاده از ArcGIS API آشنا میشوند. این شامل نحوه استفاده از API برای دسترسی به دادههای مکانی، نمایش دادههای مکانی در برنامهها، انجام تحلیل مکانی در برنامهها و غیره است. با استفاده از ArcGIS API، کاربران میتوانند برنامههای سفارشی GIS را برای نیازهای خاص خود ایجاد کنند.
در کل، هدف آموزش کاربردی GIS مبتنی بر ArcGIS در تهران، آموزش دادن تکنولوژی های جدید و بروز در حوزه GIS و راهاندازی کاربردهای مختلف آن در حوزههای مختلف است.
سرفصل دوره آموزش کاربردیGISدر تهران
- سرفصل آموزش ArcGIS
- فصل ۱:آشنایی با مفاهیم پایه GIS
- مفهوم و تعریف سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)
- تاریخچه سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS)
- ویژگی های سیستم اطلاعات جغرافیایی در دنیای واقعی
- قابلیت های عام سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS)
- اتصال خصیصه ها به عارضه های جغرافیایی
- روابط فضایی بین عارضه های جغرافیایی
- کار با لایه های Arcmap
- مولفه های سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS)
- فرایندهای اصلی سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS)
- کاربردهای سیستم های اطلاعات جغرافیایی(GIS)
- آموزش باز کردن و ذخیره یک پوشه درنقشه
- آموزش مرجع مکانی: Georeference – Rectification
- مفهوم رقومی سازی (Digitizing)
- آموزش رقومی سازی Digitizing – Editor
- رقومی کردن (Digitizing)
- رقومی کردن ویژگی های چند ضلعی (Digitizing polygon)
- ویژگی های خط رقومی کردن (Digitizing line)
- ویژگی های نقطه رقومی (Digitizing point)
- استفاده از ابزارهای ویرایش پیشرفته (editing tools)
- شیوه های موجود جهت رقومی سازی
- رقومی سازی دستی
- رقومی سازی نیمه خودکار
- رقومی سازی خودکار
- ویژگی های اطلاعات فضایی (Spatially adjustment)
- آموزش تعریف نماد و Symbol
- ساخت و تعریف فراپیوند و BookMark
- فصل۲: آموزش جدول اطلاعات توصیفی
- اندازه گیری فواصل
- کار با اطلاعات عوارض
- انتخاب عوارض
- کار با جداول توصیفی
- اطلاعات برچسب گذاری عوارض و Lable
- فصل۳: بکارگیری ابزارهای تخصصی پردازشی پرکاربرد
- کار با ابزارهای پیشرفته و حرفه ای ArcToolbox
- آموزش و کاربردAnalysis Tools( پردازش زمینی)
- Extract
- Overlay
- Proximity
- Statistics
- آموزش کار با داده های رستری و روشهای میانیابی
- فصل ۴: مفهوم مدل داده های جغرافیایی و انواع این مدل ها
- مدل برداری و کاربرد آن
- مدل برداری
- کاربرد مدل برداری
- لایه برداری چیست؟
- مفهوم عارضه در لایه های برداری و انواع عوارض
- لایه های برداری در چه صورتی از دقت بالاتری برخوردار هستند؟
- فصل۵: مدل شبکه ای و کاربرد آن
- کلیات
- لایه رستری چیست؟
- دقت لایه های رستری
- مدل شبکه نامنظم مثلثی و کاربرد آن
- لایه TIN
- دقت مدل TIN
- فصل ۶: خروجی هایGIS (Layout)
- ساخت یک GIS تعاملی
- ساخت طرح بندی نقشه
- استفاده مجدد از یک طرح نقشه سفارشی
- ساخت الگوی نقشه سفارشی با دو نقشه
- افزودن گزارش به نقشه
- اضافه کردن نمودار به نقشه
- ساخت انیمیشن در محیطArcmap با استفاده از ArcGIS Online
- فصل ۷: فایل پایگاه داده در محیط Arcmap
- ساخت یک فایل پایگاه جغرافیایی
- استفاده از ابزارهای ArcCatalog
- ویرایش جدول توصیفی
- پیوستن به جداول
- ساخت مختصات مرکز در یک جدول
- جمع آوری داده ها
- فصل۸: آشنایی اجمالی با محیط ArcCatalog و کارکردهای آن
- آشنایی کلی با محیط آرک کاتالوگ
- مهم ترین بخش های ماژول ArcCatalog
- راه های خاموش و روشن کردن و جابه جا نمودن پنجره ها و نوارها
- مهم ترین کارکردهای آرک کاتالوگ
- فراخوانی لایه ها و اطلاعات
- مهم ترین اطلاعات قابل فراخوانی
- پنجره ها و ابزارهای مرتبط با فراخوانی لایه ها و اطلاعات
- فراخوانی داده ها در محیط ArcCatalog
- مشاهده لایه ها و اطلاعات در ArcCatalog
- مشاهده اطلاعات مکانی در ArcCatalog
- دید دو بعدی و ابزارهای نوار Geography
- دید سه بعدی و استفاده از ابزارهای نوار ۳D View Tools
- دید سه بعدی فضایی و استفاده از ابزارهای نوار Globe View Tools
- چگونگی مشاهده اطلاعات مکانی در محیط ArcCatalog
- مشاهده اطـلاعات توصیفی در ArcCatalog
- چگونـگی مشاهده اطلاعات توصـیفی در ArcCatalog
- مشــاهده فـراداده (Metadata) در محــیط ArcCatalog
- چـــگونگی مشـاهده فــراداده (Metadata) در محیط ArcCatalog
- ایجاد جداول و لایه های اطلاعاتی خام
- ساخت قالب خام اطلاعات توصیفی در محیط ArcCatalog
- ژئودیتابیس (Geodatabase) چیست؟
- انواع ژئودیتابیس کدام هستند؟
- ایجاد قالب خام اطلاعات توصیفی در محیط ArcCatalog
- ایجاد قالب خام اطلاعات توصیفی در محیط ArcCatalog با فرمت ژئودیتابیس
- فرایند ایجاد نقشه
- ساخت قالب خام لایه های برداری در محیط ArcCatalog
- لایه های برداری به فرمت shp
- ایجاد قالب خام لایه های برداری به فرمت shp در محیط ArcCatalog
- لایه های برداری به فرمت ژئودیتابیس
- ایجاد قالب خام لایه های برداری به فرمت ژئودیتابیس در محیط ArcCatalog
- ساخت قالب خام لایه های رستری در ArcCatalog
- مـدیریـت اطـلاعـات در ArcCatalog
- عـملیات Copy ،Paste ،Rename و Delete
- عمليات Export
- عملیات Import
- تعریف سیستم مختصات
- عملیات Copy و Paste ,Rename
- انجام عملیات Export بر روی یک جدول
- انجام عملیات Export بر روی لایه برداری
- انجام عملیات Import
- تعریف سیستم مختصات
- انجام تحلیل های Geoprocessing در ArcCatalog
- ایجاد جعبه ابزار شخصی در محیط ArcCatalog
- فصل۹:آموزش کامل و کار با جداول اطلاعات توصیفی (Attribute Table)
- – آشنایی کامل با جزییات جداول اطلاعات توصیفی
- – ایجاد و حذف فیلد و آشنایی با Properties یک فیلد
- – انتخاب عوارض توسط جدول اتریبیوت و پیدا کردن عارضه انتخاب شده در نقشه
- آموزش ابزار Calculated Geometry
- آموزش ابزار Arrange Tables
- آموزش ابزار Appearance
- آموزش ابزار Find & Replace
- آموزش ابزار Select by Attribute
- آموزش ابزار Field Calculator
- آموزش ابزار Joins and Relates
- آموزش ابزار Add Table to Layout
- معرفی و ایجاد Aliases(نام مستعار) برای فیلدها و نحوه استفاده از آن
- تنظیمات و تغییر عرض و ترتیب فیلدها
- فصل۱۰:خروجی گرفتن از جدول اطلاعات توصیفی شامل:
- – Export گرفتن از جدول اتریبیوت
- آموزش ابزار Report
- آموزش ابزار Print
- آموزش ابزار Summarize
- آموزش ابزار Statistics
- آموزش ابزار Create Graph
- قسمت دوم:مباحث پیشرفته و پردازش در GIS
- فصل ۱۱: آموزش GISReady
- اهمیت Gis Ready:
- آموزش مراحل Gis Ready
- رفع خطای توپولوژی در Arcmap
- فصل ۱۲:آموزش پردازش تصاویر ماهواره ای در ArcGIS
- کاربردهای سنجش از دور
- تصویر ماهواره ای
- توان های تفکیک
- مراحل انجام یک پروژه سنجش از دور (RS)
- کاربردهای سنجش از دور
- تصویر ماهواره ای
- توان های تفکیک
- مراحل انجام یک پروژه سنجش از دور (RS)
- معرفی ماهواره های سری لندست
- نسل اول ماهواره های لندست، سنجنده اسکنر چند طیفی
- نسل دوم ماهواره های لندست، سنجنده نقشه بردار موضوعی
- نسل سوم ماهواره های لندست، سنجنده نقشه بردار موضوعی بهبود یافته
- سنجنده مادیس
- دانلود تصاویر ماهواره ای MODIS
- فصل ۱۳: آموزش خودکارسازی پردازش با استفاده از ModelBuilder
- مدلBuilder
- ساخت ابزار در ModelBuilder
- ابزارSelect data
- متغیرهای جایگزین
- تکرارگررستری
- فصل۱۴:تحلیلگر سه بعدی در ARCGIS
- ایجاد تصویر های سه بعدی
- ایجاد یک شبکه نامنظم مثلثی (TIN)
- ویژگی های Drape بیش از TIN
- حرکت بر روی تصاویر سه بعدی
- ساخت یک انیمیشن از تصاویر سه بعدی
- از جلوه های سه بعدی استفاده کنید
- ویرایش تصاویر سه بعدی
- انجام تجزیه و تحلیل شکل زمین
- یادگیری حرفه ای ArcGlobe
- فصل۱۵:تحلیلگر فضایی در ARCGIS
- تحلیلگر شبکه ARCGIS
- حل مشکل “فروشنده دوره گرد”.
- ساخت یک مجموعه داده شبکه مبتنی بر TIGER
- ایجاد چند ضلعی سفر
- روش های مکان یابی امکانات (Site Selection)
- مسیریابی وسایل نقلیه از انبارها به نقاط تقاضا
- فصل۱۷:تحلیل آمارفضایی در ArcGIS
- آشنایی با تحلیل آمار فضایی در ArcGIS
- معرفی برنامه و ابزارها
- سیستم های آمار فضایی
- تحلیل الگوها
- متوسط نزدیک ترین فاصله همبستگی
- خوشه بندی
- خوشه بندی زیاد یا کم
- خوشه بندی چندفاصله ای
- خودهمبستگی فضایی
- ایجاد نقشه خوشه ها
- تحلیل خوشه و ناخوشه
- تحلیل لکه های داغ
- گروه بندی مقادیر
- توزیع جغرافیایی
- پیدا کردن عارضه مرکزی
- جهت توزیع
- میانگین جهت خطی
- میانگین مرکزی
- فاصله استاندارد
- مدل سازی روابط فضایی
- رگرسیون وزنی
- تحلیل اطلاعات خروجی
- نتایجی را که در مقایسه با سؤال و/یا فرضیه اصلی GIS خود به دست آورده اید تفسیر و توضیح دهید.
رویکرد دوره آموزش کاربردیGISدر تهران
این دوره توسط مربیان باتجربه ما ارائه می شود که تجربه زیادی به عنوان متخصصان متخصص در زمینه های عملی مربوطه دارند. این دوره از طریق ترکیبی از فعالیت های عملی، تئوری، کارهای گروهی و مطالعات موردی تدریس می شود.دستورالعمل های آموزشی و مواد مرجع اضافی در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد.
همچنین می توانید به دوره های آموزشی ما نگاهی بیاندازید
گواهینامه دوره آموزش کاربردیGISدر تهران
در صورت گذراندن موفقیت آمیز این دوره گواهینامه برای شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.
,آموزش ArcGIS, آموزش جی آی اس در ,تهران , سامانه اطلاعات جغرافیایی, نقشه های رقومی, تکنولوژی سیستم اطلاعات جغرافیایی, کاربرد جی آی اس, کاربرد GIS, مکان یابی, تحلیل در GIS, وکتور, رستر, سخت افزار در GIS, نرم افزار در GIS, درون یابی, توسعه GIS, تخصصی نمودن GIS, مدل های وزن دهی, امکان سنجی در GIS, تحلیل فضایی در GIS, نصب GIS, زر ساخت داده مکانی در GIS, گراف در GIS, توپولوژی در GIS, سه بعدی در GIS, دوره آموزشی جی آی اس در ,تهران , کارگاه جی آی اس در ,تهران , بهترین کلاس جی آی اس در ,تهران , بهترین موسسه جی آی اس در ,تهران , بهترین استاد جی آی اس در ,تهران , سمینار آموزش GIS در ,تهران , آموزش GIS از مبتدی تا حرفه ای در ,تهران , بهترین کتاب GIS, دانلود کتاب آموزش GIS در ,تهران , آموزش کاربردی GIS در ,تهران , آموزش رایگان GIS در ,تهران , پکیج آموزش حرفه ای GIS , ویژه داوطلبین ارشد در ,تهران , GIS در ,تهران , کارگاه آموزشی GIS در ,تهران , آموزش GIS , فیلم آموزشی GIS در ,تهران , ویدئو آموزشی GIS در ,تهران , موسسه چشم انداز هزاره سوم ملل ,تهران , سعید جوی زاده, آموزش GIS به روش گام به گام در ,تهران , کلاس آموزشی GIS در ,تهران , کلاس آموزشی GIS در ,تهران , آموزش GISدر ,تهران , کارگاه GIS در ,تهران , بهترین کلاس GIS در ,تهران , بهترین موسسه GIS در ,تهران , GIS در ,تهران , پراکنش جغرافیایی در GIS, پهنه بندی اقلیمی درGIS, پتانسیل سنجی در GIS, مدل سازی در GIS, شبیه سازی در GIS, ثبت نام GIS, برگزاری دوره GIS در ,تهران , دوره آموزش GISدر ,تهران , سنجش از دور, آموزش محیط نرم افزار GIS, ثبت نام مقدماتی GIS, ثبت نام پیشرفته GIS, ثبت نام مقدماتی GISدر ,تهران , ثبت نام پیشرفته در ,تهران GIS,دانلود آموزش GIS, آموزش رایگان GIS, ارزیابی زمین در GIS, آموزش مجازی GIS, مدرک معتبر GIS, الگوی فضایی در GIS, دوره آموزش نرم افزار GIS, کلاس آموزش GIS
بدون دیدگاه